Sigurna kupnja

Sigurna kupnja

Kupnja iz internetske trgovine je Ella-style.hr je 100% sigurna!

Razumijemo vašu sigurnost i brigu za vas na vrlo visokoj razini. Aton trg d.o.o, u svim područjima svog poslovanja, jamči da će se svi podaci i sve vaše informacije na ovim stranicama tretirati i štititi prema najvišim standardima i u skladu s važećim zakonskim odredbama.

Kupujte bez rizika!

Jeste li dobili predmet koji ste kupili i niste u pravu? Ili nije baš boja koju ste mislili? Nema problema, u ovom slučaju obavijestite nas u roku od 14 dana od primitka da ne želite kupljeni proizvod i vratite ga na našu adresu najkasnije u roku od 14 dana nakon što ste ga poslali. Vraćeni predmeti moraju biti neoštećeni, nenošeni, neoprani i u originalnom pakiranju.

Možete odabrati zamjenu za bilo koji drugi artikl iz našeg asortimana ili za povrat novca.

Nije potrebno ograničiti iznos povrata s razmjenom, jer će se svaka razlika računati na razmjeni. Ako vam je artikl u zamjenu jeftiniji, vratit ćemo razliku, ali ako je skuplji, dodatno ćete platiti kuriru kod dostave.

U slučaju povrata upišitevaš žiro račun na kopiju računa. Ako je narudžba sadržavala više artikla i bila je viša od 600 HRK, a kupac je sve predmete vratio iz narudžbe, povrat će biti umanjen naknadom za rukovanje u iznosu od 40 HRK eura. Plaćanje se knjiži na TRR u roku od 14 radnih dana.

Artikle nam šaljite na adresu navedenu na računu: Aton trg d.o.o., Arja vas 9/A, 3301 Petrovče, Slovenija.

Dostava proizvoda

Naručene artikle isporučujemo putem dostavne tvrtke GLS. Velika većina artikala, gotovo 90%, uvijek je na skladištu, što znači da ćete dobiti artikl na zalihi u roku od 2-3 radnih dana.

Vrijeme isporuke za svaki artikl prikazano je zasebno na detaljima svake stavke. Za svaku dostupnu varijantu (boja, veličina), navedeno je vrijeme isporuke (npr. 2-3 radnih dana isporuke, 10 radnih dana ...). Vrijeme isporuke označava se od dana kada je narudžba primljena do dana kada je roba prvi put poslana za dostavu, uzimajući u obzir radne dane, a ne kalendarske dane.

 

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

Jeste li primili oštećeni proizvod ili se sadržaj pošiljke nije podudarao s odgovarajućom fakturom?

U ovom slučaju se ispričavamo zbog pogreške i molimo vas da nas što prije obavijestite na info@ella-style.hr. Pronaći ćemo najbrže i najprikladnije rješenje za vas.

Niste dobili artikl koji ste naručili ili niste u pravu ili ne sviđa vam se iz nekog drugog razloga?

Ako dobijete robu koja vam ne odgovara zbog veličine, boje ili reza, možete je vratiti. Uvjet za povrat je, da su artikli netaknuti, nenošeni, neoprani, bez tragova isprobavanja (mrlje od šminke, miris tijela, dezodorans ili miris parfema) i u originalnom pakiranju.

Ako bilo koji od gornjih uvjeta nije ispunjen, takvu pošiljku možemo odbiti ili i dalje ga primamo nakon dogovora s kupcem, ali uz plaćanje popravka, čišćenja ili zamjene originalne ambalaže.

Da biste to izbjegli, molimo vas da prvo iskušate odjeću i operite je samo ako vam odgovara. Kada isprobavate odjeću, molimo da to radite nenaličeni i bez upotrebe antiperspiranta ili parfema.

Ako vam proizvod kojeg ste primili ne odgovara možete ga zamijeniti ili vratiti.

PROMJENA

Možete odabrati zamjenu za bilo koji drugi artikl iz našeg asortimana ili za povrat novca.

Nije potrebno ograničiti iznos povrata s razmjenom, jer će se svaka razlika računati na razmjeni. Ako vam je artikl u zamjenu jeftiniji, vratit ćemo razliku, ali ako je skuplji, dodatno ćete platiti.

POVRAT ROBE

U slučaju povrata upišitevaš žiro račun na kopiju računa. Artikal nam pošaljite na adresu navedenu na računu: Aton trg d.o.o., Arja vas 9/A, 3301 Petrovče, Slovenija.

Plaćanje se knjiži na TRR u zakonskom roku od 14 dana.