Reklamacije

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

 

Jeste li primili oštećeni proizvod ili se sadržaj pošiljke nije podudarao s odgovarajućom fakturom?

U ovom slučaju se ispričavamo zbog pogreške i molimo vas da nas što prije obavijestite na info@ella-style.hr. Pronaći ćemo najbrže i najprikladnije rješenje za vas.

Niste dobili artikl koji ste naručili ili niste u pravu ili ne sviđa vam se iz nekog drugog razloga?

Ako dobijete robu koja vam ne odgovara zbog veličine, boje ili reza, možete je vratiti. Uvjet za povrat je, da su artikli netaknuti, nenošeni, neoprani, bez tragova isprobavanja (mrlje od šminke, miris tijela, dezodorans ili miris parfema) i u originalnom pakiranju.

Ako bilo koji od gornjih uvjeta nije ispunjen, takvu pošiljku možemo odbiti ili i dalje ga primamo nakon dogovora s kupcem, ali uz plaćanje popravka, čišćenja ili zamjene originalne ambalaže.

Da biste to izbjegli, molimo vas da prvo iskušate odjeću i operite je samo ako vam odgovara. Kada isprobavate odjeću, molimo da to radite bez šminke i bez upotrebe antiperspiranta ili parfema.

Ako vam proizvod kojeg ste primili ne odgovara možete ga zamijeniti ili vratiti.

 

PROMJENA

Možete odabrati zamjenu za bilo koji drugi artikl iz našeg asortimana ili za povrat novca.

Nije potrebno ograničiti iznos povrata s razmjenom, jer će se svaka razlika računati na razmjeni. Ako vam je artikl u zamjenu jeftiniji, vratit ćemo razliku, ali ako je skuplji, dodatno ćete platiti.

 

POVRAT ROBE

U slučaju povrata upišitevaš žiro račun na kopiju računa. Artikal nam pošaljite na adresu navedenu na računu: Aton trg d.o.o., Arja vas 9/A, 3301 Petrovče, Slovenija.

Plaćanje se knjiži na TRR u zakonskom roku od 14 dana.